Francesc  
 

Francesc Visualitzacions Relats Breus Llibres Poemes Homenatge Associació Col.laboracions Contactar For WIM Links a la Xarxa Buscar a Google Amics de Santiga DMP2017 Lluis Monforte Vila


 
 
Inici
Fotografíes

 

Francesc Brunet-Llobet
1956~2004
wikipedia

Muere en Sabadell a los 48 años de edad, después de año y medio de ejercitar su entereza hasta el final. Educado en el colegio de los Maristas y con formación universitaria -había cursado estudios de Derecho y de Filología Catalana en la Autònoma-, su espíritu radicalmente heterodoxo hacía de él un personaje de imposible clasificación que, con los años, tal vez había decidido liberar del todo.
I jo també soc de terra./ Arrelat./ A les substàncies, però/ imaginant el concepte del món./ Un grapat de terra en un test. / Símbol”.
Y es que poseía ese don, natural y felino, literario y arcano, de la genialidad.

"Avui he vist com s'obria la flor./He pensat en el misteri de Viure./En aquesta aparent quietud / que hi ha dins les plantes./ En aquest secret de colors que guarden".

En su aparente quietud, en el secreto de colores que guardaba, Francesc Brunet era el Poeta, de la manera como son los auténticos artistas, que hacen filigrana de su propia vida. Poeta, pintor, vate, actor, artista de la luz, jardinero, ebanista de la existencia... Se nos ha ido la herramienta que desbastaba lo cotidiano y hacía figuritas con las virutas sólo para que creyéramos, como él, en la belleza, en la esperanza, en la alegría. En las musas.

Fragment del escrit publicat al Diari de Sabadell l'endemà de la seva mort. 
Alex Holgado.

En Francesc Brunet-Llobet va morir el 25 de Juliol del 2004 víctima de un càncer que li varen diagnosticar l'any anterior.

 

 

 

 

 

 

 

 

FBNW

... Reprenent Bradbury, aquest no és però un home-llibre, aquest és un llibre-home, un llibre on hi trobarem el poeta-jardiner que, trasmudant el seu dolor en poesia, ha plantat la seva llavor poètica al mig del nostre jardí perquè la seva ànima hi sigui allà per sempre.

Fragment de les paraules pronunciades a l'Homenatge Pòstum i presentació  del llibre 'Trasmudar'
Jaume Ten

 

 

#16 llibre Visualitzacions Poètiques


 


X manaments de la serenitat Joan XXIII

Escrit de la Mare Teresa de Calcuta© Associació d'Amics de l'Obra d'en Francesc Brunet Llobet. Tots els drets  reservats. Sobre el Copyright
email:  amicsfrancesc@brunet-llobet.euÚltima actualizatció   09/08/2020